DISENY WEB, DISENY PAGINES WEB A MIDA, POSICIONAMENT WEB  

  

SOL·LICITAR presupost
Descriu-nos breument la teva idea, digues una web que t'agradi i nosaltres fem la resta.

 
AIXÍ TREBALLEM

 

 

   ANALIZAR COMPETENCIA

El Primer que HEM Fer és saber Identificar la competencia,Una Vengata identificada,el que her fer és analizar-totalment paràgraf sabre que camins Hem Seguir.

               

PLANIFICACIÓ ESTRATÈGIA

Un cop hem analitzat la Competència, hem de preparar una bone estratègia. Mal  començarem a fer res sense sebra que camins pendre, La millor Estratègia ès una Victoria.

                   

GENERAR IMATGE CORPORATIVA

Si la nostra empresa no disposa una imatge Corporative adequada, haurem de crear, ja que val una imatge mes que mil paraules.

  

DESENVOLUPAMENT WEB

Una vegada desenvolupada la imatge de Nostra Empresa, ja podem començar a treballar en tot el disseny i contingut per al desenvolupament de la nostar Web.

 

 

OPTIMITZAR PÀGINA WEB

Per que la nostra web arrivi a les millors posicions en els cercadors, haurem de optimitzar la nostra web amb la finalitat d´ACONSEGUIR els Millors Lloca.

 

CREACIÓ XARXES SOCIALS

Crem I Gestionem les xarxes socials paràgraf donar Tota la visivilidad de nostre negoci a la Xarxa. És molt important Tenir una bona presència a les xarxes socials, amb alxó aconseguirem alcalde visivilidad paràgraf nostra empresa.

 

POSICIONAMENT WEB

Un cop hem desenvolupat la nostra website és el moment de començar a treballar en el posicionament, Sense dubtes unade les parts més importants de la Nostre web, Sí no som a internet no existim, Peró Sinó ens troben TAMPOC.

 

MESURAR RESULTATS CAMPANYA

Hi ha que saber mesurar les nostres campanyes de SEO o SEM, per poder determinar si El Treball se està realizant de forma correcta o sí no se està fent be, o si hem de cambiar de trajectória si fos necessari.

 

MANTENIR POSICIÓ

L´important no és aconseguir sino mantenir, de res servelx esforçar en aconseguir ser un del primers en els buscador, si una vegada dalt no aconseguim mantenir-nos.  El nostre treball no es basa només en ACONSEGUIR Sinó a mantenir.

 

CAPTCHA Image

ELS COMPTES CLARS

SI NO IETS A INTERNET no existeixes

En Pàgines web a mida creem teu espai a internet completament a mida i en temps record, tots els nostres treballs són realitzats en format adaptatiu d'aquesta manera els teus clients et veuran sigui quin sigui el dispositiu des d'on et visitin.

  CONTACTA'NS i explica'ns QUE NECESSITES

T'ESPEREM


TELF. 691540177

    ENLLAÇOS D'INTERÉS         

 

  • Manantial de Ideas S.L
  • C/Bretón de los Herreros 2, bajo 6
  • 26500 Calahorra (La Rioja)
  • +34 941 145 087

 

 

2001 - 2015© Copyright - Todos los derechos reservados. Los precios indicados en esta web no incluyen el IVA. Precios exclusivos para venta online.

Sí, així és, la nostra pàgina web també utilitza cookies. Sentim informar-vos de quelcom que ja sabeu, però ens obliguen. Si voleu saber què fem amb elles punxa aquí